Gıda Teknolojisi Bölümü1. Sınıf 2011 - 2012 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
6
GZD152
Beden Eğitimi I
0
1
1
GZD152
Beden Eğitimi I
0
1
1
GTG308
Biyoteknoloji
3
0
3
GOD355
Çevre Koruma
2
0
2
GZD151
Güzel Sanatlar I
0
1
1
GZD151
Güzel Sanatlar I
0
1
1
GTG109
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
GOD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
60
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GZD202
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GTG208
Gıda Endüstrisi Makinaları
3
1
5
GZD207
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
4
GZD206
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GZD205
Kimya II
2
1
3
GTG204
Mesleki Matematik II
2
0
3
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD203
Yabancı Dil II
2
0
2
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü1. Sınıf 2011 - 2012 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
4
GZD252
Beden Eğitimi II
0
1
1
GOD155
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
2
1
4
GOD155
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
2
1
4
GZD251
Güzel Sanatlar II
0
1
1
GOD151
İletişim
2
0
2
GOD350
Kalite Yönetim Sistemleri
2
0
2
GTG209
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
Toplam AKTS:
30
2. Sınıf
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG306
Alkollü İçkiler Teknolojisi
2
1
4
GTG310
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
2
0
3
GTG304
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
1
4
GTG302
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2
1
3
GTG307
Fabrika Destek Hizmetleri ve İşlem Kontrolü
2
0
3
GTG303
Gıda Analizleri II
2
1
4
GTG302
Gıda Maddeleri Mevzuat ve Kalite Güvencesi
2
0
4
GTG305
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
2
1
4
GTG303
Meyve ve Sebze Teknolojisi I
3
1
5
GTG301
Süt Teknolojisi I
3
1
5
GTG304
Süt ve Süt Ürünleri
3
1
5
GTG305
Tahıl Teknolojisi I
3
1
5
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü2. Sınıf 2011 - 2012 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
5
GTG307
Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
3
0
3
GTG308
Biyoteknoloji
3
0
3
GOD353
Girişimcilik
2
0
3
GTG309
İşletme Yönetimi I
3
0
3
GOD306
Meslek Etiği
2
0
2
GTG353
Peynir Teknolojisi
2
0
3
GTG356
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
2
0
3
GTG351
Tahıl Ürünleri I
2
0
3
Toplam AKTS:
54
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG404
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
2
0
3
GTG404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
2
1
4
GTG407
Biyoteknoloji
2
0
4
GTG402
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2
1
3
GTG203
Gıda Analizleri I
2
1
3
GZD407
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
3
GTG202
Gıda Kimyası
2
1
3
GTG454
Gıdaların Soğukta ve Dondurularak Muhafazası
2
0
3
GTG408
Hijyen ve Sanitasyon
2
0
2
GZD406
Kalite Güvence ve Standartlar
2
0
2
GTG403
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2
0
4
GTG406
Özel Gıdalar Teknolojisi
2
1
5
STJON201
Staj
0
0
8
GTG401
Süt Teknolojisi II
3
1
5
GTG405
Tahıl Teknolojisi II
3
1
4
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü2. Sınıf 2011 - 2012 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)