Gıda Teknolojisi Ders Kataloğu
1. Sınıf
2017 - 2018 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
ATİ101
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GTP102
Genel Mikrobiyoloji
3
2
5
GTP104
Gıda Kimyası
3
0
3
GTP103
Gıdalarda Temel İşlemler I
2
0
4
GTP101
Kimya I
2
1
3
MMT103
Mesleki Matematik I
2
0
3
TDİ101
Türk Dili I
2
0
2
YDİ101
Yabancı Dil I (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
GIDA TEKNOLOJİSİ 1.SINIF GÜZ DÖNEMİ()
7
GTP105
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
YBS101
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
31
2017 - 2018 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
ATİ102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GTP204
Gıda Endüstrisi Makinelerı
3
1
4
GTP203
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
2
GTP202
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GTP201
Kimya II
2
1
3
MMT104
Mesleki Matematik II
2
0
2
TDİ102
Türk Dili II
2
0
2
YDİ102
Yabancı Dil II (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
GIDA TEKNOLOJİSİ 1.SINIF BAHAR DÖNEMİ()
7
BİT006
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
2
1
4
GTP205
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
Toplam AKTS:
29
2017 - 2018 Eksınav
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTP102
Genel Mikrobiyoloji
3
2
5
GTP104
Gıda Kimyası
3
0
3
GTP202
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GTP101
Kimya I
2
1
3
GTP201
Kimya II
2
1
3
GTP105
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
Toplam AKTS:
23
2. Sınıf
2017 - 2018 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTP305
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
1
4
GTP302
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2
1
3
GTP303
Meyve ve Sebze Teknolojisi I
3
1
5
GTP301
Süt Teknolojisi I
3
1
5
GTP304
Tahıl Teknolojisi I
3
1
5
Seçmeli
GIDA TEKNOLOJİSİ 2.SINIF GÜZ DÖNEMİ()
3
GTP306
Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
3
0
4
GTP307
Biyoteknoloji
3
0
4
Toplam AKTS:
25
2017 - 2018 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTP402
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2
1
4
GTP405
Hijyen ve Sanitasyon
3
0
3
GTP403
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2
1
3
STJONL
Staj
0
0
2
GTP401
Süt Teknolojisi II
3
1
5
GTP404
Tahıl Teknolojisi II
3
1
5
Seçmeli
GIDA TEKNOLOJİSİ 2.SINIF BAHAR DÖNEMİ()
25
GTP408
Beslenme İlkeleri
2
0
4
GTP407
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
4
Toplam AKTS:
47
2017 - 2018 Eksınav
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTP306
Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
3
0
4
GTP408
Beslenme İlkeleri
2
0
4
GTP307
Biyoteknoloji
3
0
4
GTP302
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2
1
3
GTP402
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2
1
4
GTP405
Hijyen ve Sanitasyon
3
0
3
GTP301
Süt Teknolojisi I
3
1
5