Gıda Teknolojisi Ders Kataloğu |
|||||
1. Sınıf |
|||||
---|---|---|---|---|---|
2019 - 2020 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
ATİ101 | Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I |
![]() |
2 | 0 | 2 |
GTP102 | Genel Mikrobiyoloji |
![]() |
3 | 2 | 5 |
GTP104 | Gıda Kimyası |
![]() |
3 | 0 | 3 |
GTP103 | Gıdalarda Temel İşlemler I |
![]() |
2 | 0 | 4 |
GTP101 | Kimya I |
![]() |
2 | 1 | 3 |
MMT103 | Mesleki Matematik I |
![]() |
2 | 0 | 3 |
TDİ101 | Türk Dili I |
![]() |
2 | 0 | 2 |
YDİ101 | Yabancı Dil I (İngilizce) |
![]() |
2 | 0 | 2 |
Seçmeli | GIDA TEKNOLOJİSİ 1.SINIF GÜZ DÖNEMİ() | 7 | |||
GTP105 | Laboratuvar Tekniği |
![]() |
3 | 1 | 4 |
YBS101 | Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik |
![]() |
2 | 0 | 2 |
Toplam AKTS: | 31 | ||||
2019 - 2020 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
ATİ102 | Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II |
![]() |
2 | 0 | 2 |
GTP204 | Gıda Endüstrisi Makinelerı |
![]() |
3 | 1 | 4 |
GTP203 | Gıdalarda Temel İşlemler II |
![]() |
2 | 0 | 2 |
GTP202 | Gıda Mikrobiyolojisi |
![]() |
3 | 2 | 5 |
GTP201 | Kimya II |
![]() |
2 | 1 | 3 |
MMT104 | Mesleki Matematik II |
![]() |
2 | 0 | 2 |
TDİ102 | Türk Dili II |
![]() |
2 | 0 | 2 |
YDİ102 | Yabancı Dil II (İngilizce) |
![]() |
2 | 0 | 2 |
Seçmeli | GIDA TEKNOLOJİSİ 1.SINIF BAHAR DÖNEMİ() | 7 | |||
BİT006 | Bilgi ve İletişim Teknolojileri |
![]() |
2 | 1 | 4 |
GTP205 | Özel Gıda Ürünleri |
![]() |
3 | 1 | 4 |
Toplam AKTS: | 29 | ||||
2019- 2020 Yaz |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
MMT103 | Mesleki Matematik I |
![]() |
2 | 0 | 3 |
Toplam AKTS: | 3 | ||||
2. Sınıf |
|||||
2019 - 2020 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
GTP305 | Bitkisel Yağ Teknolojisi |
![]() |
3 | 1 | 4 |
GTP302 | Et ve Ürünleri Teknolojisi I |
![]() |
2 | 1 | 3 |
GTP301 | Süt Teknolojisi I |
![]() |
3 | 1 | 5 |
GTP304 | Tahıl Teknolojisi I |
![]() |
3 | 1 | 5 |
Seçmeli | GIDA TEKNOLOJİSİ 2.SINIF GÜZ DÖNEMİ() | 3 | |||
GTP306 | Ambalajlama ve Depolama Teknikleri |
![]() |
3 | 0 | 4 |
GTP307 | Biyoteknoloji |
![]() |
3 | 0 | 4 |
GTP303 | Meyve ve Sebze Teknolojisi I |
![]() |
3 | 1 | 5 |
Toplam AKTS: | 20 | ||||
2019 - 2020 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
GTP402 | Et ve Ürünleri Teknolojisi II |
![]() |
2 | 1 | 4 |
GTP405 | Hijyen ve Sanitasyon |
![]() |
3 | 0 | 3 |
İYES002 | İşyeri Eğitimi II |
![]() |
0 | 4 | 5 |
İYUS002 | İş Yeri Uygulaması II |
![]() |
0 | 8 | 10 |
GTP403 | Meyve ve Sebze Teknolojisi II |
![]() |
2 | 1 | 3 |
STJONL | Staj |
![]() |
0 | 0 | 2 |
GTP401 | Süt Teknolojisi II |
![]() |
3 | 1 | 5 |
GTP404 | Tahıl Teknolojisi II |
![]() |
3 | 1 | 5 |
Seçmeli | GIDA TEKNOLOJİSİ 2.SINIF BAHAR DÖNEMİ() | 25 | |||
GTP408 | Beslenme İlkeleri |
![]() |
2 | 0 | 4 |
GTP407 | Gıda Katkı Maddeleri |
![]() |
2 | 0 | 4 |
Toplam AKTS: | 62 |